Bel 0167- 52 24 90 of reserveer hier online -->Reserveer Hier

Feestje vieren

Feestje vieren?

Een verjaardag, de doop van een boot, een jubileum, huwelijk of zomaar… Altijd is er wel een reden te verzinnen voor een feestje. Het organiseren van een feest is over het algemeen een leuke, maar soms ook moeilijke taak.

Hoeveel zal ik inkopen? Wat heb ik allemaal nodig? Straks heb ik veel te weinig… Allemaal vragen waar je je niet meer druk over hoeft te maken bij Restaurant Dintelmond. Het is mogelijk om bij Restaurant Dintelmond een feestje te houden, zonder dat u zich er verder druk over hoeft te maken.

Van het ontwerpen en verzenden van de uitnodiging tot het afscheid nemen tijdens het feestje kan door Restaurant Dintelmond worden ondersteund en georganiseerd.

Wilt u een koud- en/of warm buffet, diverse hapjes, kazen of exclusieve lekkernijen? Alles is mogelijk bij Restaurant Dintelmond. Restaurant Dintelmond biedt plaats aan maximaal 175 gasten.

Aangezien het ene feestje niet te vergelijken is met het andere, zal Restaurant Dintelmond er alles aan doen om u een op maat gemaakte offerte aan te bieden.

 

Meer informatie omtrent het houden van een feestje in Restaurant Dintelmond, neem gerust contact op met:
Karin en Rob Baartmans,  info@restaurantdintelmond.nl